Hallituksen kokoukset vuodelle 2020, Pro kokoustila,

Kasarminkatu 5  Lohja. KLO 18.00.

13.1., 3.2., 24.2., 6.4., 4.5., 7.9., 5.10., 2.11. ja 23.11

Kevätkokous 24.2.

Syyskokous 23.11.

Yhdistyksen syyskokous 25.11.2019 klo 18.00

Pro:n tiloissa, Kasarminkatu 5, Lohja

Lämpimästi tervetuloa valitsemaan uutta hallitusta!

Sporttivaunu harjun urheilukentällä 11.9.2019 klo. 9-11

Liikunnallinen aamupäivä harjulla varhaiskasvatusikäisille lapsille. Tule mukaan iloiseen joukkoon!

Kevätretki Tennariin 22.5.2019 klo 9-10.30 tenavatohina tyyppinen puuha aamu.

Lasten kevätretken ilmoittautuminen linkin kautta. Täytä tiedot 30.4.2019 mennessä. Bussi kuljetus 50 ensimmäiselle bussin varaajalle. Bussista on varattuna jo noin puolet, varaathan paikkasi ajoissa. Voit ilmoittautua retkelle myös sähköpostilla marina.rajaheimo@lohjaypph.fi

Yksityisille palveluntuottajille ja heidän asiakkailleen.

Lasten, nuorten ja perheiden lautakunta käsitteli kokouksessaan 30.01.2019 palvelusetelien rajaamista. Alla esittelijän muutettu päätösehdotus, jonka lautakunta äänestyksen jälkeen hyväksyi.

Lasten, nuorten ja perheiden lautakunta päättää jatkaa palvelusetelien myöntämistä tarveperusteisesti niin, että uusia palvelusetelejä myönnetään alueelliset erityistarpeet ja kunnallinen varhaiskasvatuspaikkatilanne huomioon ottaen. Nykyiset palvelusetelisopimukset pysyvät voimassa.

Lautakunta velvoittaa lasten, nuorten ja perheiden palvelualueen viranhaltijat laatimaan periaatteet palvelusetelien myöntämisestä tarveperusteisesti kohdan 1 pohjalta ja tuomaan ne seuraavaan lautakunnan kokoukseen.

Tämä päätös tarkoittaa käytännössä sitä, että koska talousarviossa on pysyttävä, uusia palveluseteleitä ei myönnetä, muuta kuin tarveperusteisesti harkintaa käyttäen. Seuraavaksi lähdetään valmistelemaan kriteerejä, joihin perustuen voidaan myöntää palveluseteleitä tarveperusteisesti. Kriteerit viedään Lasten, nuorten ja perheiden lautakuntaan 6.3.2019 päätöksentekoa varten.

Yksityisen hoidon tuen perusteet ja ehdot ovat aiheuttaneet osapuolille harmia kirjatun sopimuksen vaikean tulkitsemisen vuoksi.

Yksityisen hoidon tukeen ei ole tullut mitään muutosta. Yksityisen hoidon tukeen kuuluvan hoitorahan 172,25 € saavat kaikki jotka sitä hakevat. Hoitolisä on tulosidonnainen. Lohjan kuntalisä 162,27 € on perhepäivähoitoon ja sen saa kaikki ketkä ovat hakeneet Kelan yksityisen tuen hoitorahaa. Jos perhe saa täysimääräisenä kelan hoitolisän, saa perhe myös hoitolisän kuntalisän, joka on 33,64 €. Jos perheellä on työsuhteinen hoitaja kotona, kuntalisä on 210 euroa. Päiväkotihoitoon ei Lohjalla ole kuntalisää käytössä.

Linkkejä

Lohjan kaupunki: www.lohja.fi
KELA : www.kela.fi
sosiaali- ja terveysministeriö: www.smt.fi
eläketurvakeskus: www.etk.fi
Suomen yrittäjien työttömyyskassa: www.syt.fi
AYT yrittäjien työttömyyskassa: www.ayt.fi

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now